Verbondenheid met het familiebedrijf

Familiebedrijf

Willy zegt wel eens dat werken bij Van Mensvoort net een klein huwelijk is. “Reken maar eens uit hoeveel tijd we met elkaar doorbrengen”, zegt hij dan. Soms ook met overnachtingen. Als het volgens Willy te ver rijden is en we ’s morgens erg vroeg aan de bak moeten vertrekken we een dag eerder en slapen in een hotel. 

Natuurlijk wordt er wel eens gegromd, zoals in elke familie. Maar als puntje bij paaltje komt zijn we er voor elkaar. Ongeacht waar je plek in de organisatie is.

We hebben onze personeelsvereniging en jaarlijkse activiteiten. In 2019 zijn we nog met zijn allen een weekend in de Ardennen geweest. Elke zomervakantie begint met een Bouwvak-BBQ en de kerstvakantie start met de kerstbijeenkomst met een lekkere warme hap. Niks geen sjieke boel maar gewoon gezond, lekker en gezellig. Bij beide gelegenheden worden “oudgedienden” uitgenodigd, die soms tot op zeer hoge leeftijd nog met plezier aanschuiven. Niet zelden glinstert er dan een traantje als ze na zoveel jaren nog met de voornaam aangesproken worden.